Save the date

Feb 5, 2018

Save the date

Feb 5, 2018

The Perfect Day save the date kaart

fotograaf Steven Konings

Vind jij ook dat typisch iets is wat is komen overwaaien uit de USA?

Toch kan het handig zijn. Wanneer je trouwt in de vakantieperiode of rond de feestdagen of als je echt zeker wilt weten dat de gasten, die voor jou belangrijk zijn, erbij kunnen zijn.

Verstuur de kaarten wanneer de locatie definitief is en de trouwdatum ook echt bij de Gemeente is vastgelegd. Dit kan al een jaar voor de bruiloft zijn.

Met deze kaarten kan je alvast de sfeer van de bruiloft uitstralen en jullie gasten enthousiast maken. Als weddingplanner vind ik het erg mooi als de save-the-date kaarten, uitnodigingen, naamkaartjes, menukaarten, tafelkaarten enz. allemaal in dezelfde stijl zijn. De stijl van jouw bruiloft.

Om kosten uit te sparen zou je voor een digitale save-the-date kaart kunnen kiezen.

Ga jij een save the date kaart versturen?

Sprookjeshuwelijk!

Geloof jij in sprookjes? Tuurlijk! Je maakt er gewoon zelf ééntje. Ik denk dat er geen dag in je leven is waar meer aandacht aan wordt besteed dan aan je huwelijksdag. Begin met het versturen van een “Save The Date” kaart of uitnodiging in de stijl die bij jou en je...

De vintage bruiloft

Wat is dat een vintage bruiloft? Het woord “vintage” betekent volgens de encyclopedie: antieke uitstraling hebbend, retro, tweedehands, van een zeer goed jaar. Van een zeer goed jaar heeft waarschijnlijk betrekking op vintage wijn, maar ik vind het ook wel passend in...

Van secretaresse tot weddingplanner.

Vandaag is mijn vriendin Tanja er al twee jaar niet meer. Deze gebeurtenis verandert mijn leven. Door haar vroege overlijden besluit ik mijn leven anders  in te richten. Ik zeg mijn baan als secretaresse op en begin aan de opleiding “Professioneel Weddingplanner”....