fbpx

Van secretaresse tot weddingplanner.

jul 11, 2018

Van secretaresse tot weddingplanner.

jul 11, 2018

Vandaag is mijn vriendin Tanja er al twee jaar niet meer.

Deze gebeurtenis verandert mijn leven. Door haar vroege overlijden besluit ik mijn leven anders  in te richten. Ik zeg mijn baan als secretaresse op en begin aan de opleiding “Professioneel Weddingplanner”. Hiermee betreed ik een branche, die ik nog niet ken. Regelen en organiseren is voor mij het leukste dat er is.

Ik maak kennis met de magische bruiloftenwereld, bezoek toffe locaties en maak kennis met de leukste leveranciers. Ik hoor woorden waar ik nog nooit van heb gehoord zoals “centerpiece” en “backdrop” en zelfs het woord “foodtruck” is dan bij mij nog niet zo bekend.

Een jaar lang begeleid ik stagebruidspaar N+JW. Ik ben hun super dankbaar voor deze ervaring. Na het behalen van mijn diploma start ik mijn eigen bedrijf “The Perfect Day”.

Na een bezoek aan de Kamer van Koophandel en het inrichten van mijn kantoor begint het pas. Het opzetten van algemene voorwaarden, het opstellen van contracten en het afsluiten van verzekeringen. Door de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming(AVG) moet er nog veel meer worden geregeld.

En dan is het zover! Samen met mijn collega weddingplanner Sheila mag ik meewerken aan een paar bruiloften met leuke mensen op mooie locaties. De bruidsparen zijn super tevreden! Wat voelt dat fijn. Ik hoop nog veel bruidsparen te mogen helpen. Weddingplannen is een mooie job!

Wil jij ook een zorgeloze bruiloft?

Heb je trouwplannen, maar nog geen trouwlocatie?

Kom dan woensdag 27 maart 2019 tussen 18.30 uur en 21.00 uur naar de open avond van Lommerrijk aan de Straatweg 99 in Rotterdam. Je kunt dan met eigen ogen zien wat deze locatie uniek maakt. Zelf ben ik heel enthousiast over het weidse uitzicht over de Bergse Plas en...
festivalbruioft

Festivalbruiloft

Rotterdam is de festivalstad van Nederland, maar hoe leuk is het om je eigen bruiloft als een festival te organiseren? Collega weddingplanner Shiela vroeg mij mee te werken aan een festivalbruiloft op een groot stuk grasland bij een boerderij in Rockanje. Er komt...
The Perfect Day Ceremoniemeester

Wil jij een 13 in een dozijn bruiloft?

Wil jij een 13 in een dozijn bruiloft?Nee, natuurlijk niet! Nog een beetje slaperig zitten J&C tegenover mij aan de eettafel in het ouderlijk huis van de bruidegom. Het is zaterdagochtend 09.00 uur en samen hebben we een missie. Het is de bedoeling dat we in de...