fbpx

Sprookjeshuwelijk!

nov 19, 2018

Sprookjeshuwelijk!

nov 19, 2018

Geloof jij in sprookjes?

Tuurlijk! Je maakt er gewoon zelf ééntje.

Ik denk dat er geen dag in je leven is waar meer aandacht aan wordt besteed dan aan je huwelijksdag. Begin met het versturen van een “Save The Date” kaart of uitnodiging in de stijl die bij jou en je lief past en die je trouwdag goed weergeeft. Breng je gasten alvast in de juiste sfeer. Maak ze nieuwsgierig naar wat komen gaat!

Wanneer krijg je nou nog “echte” post? Weet je zo’n (gekleurde)enveloppe met een postzegel en jouw naam en adres met de hand geschreven erop. Die “echte” post vind je dan in de brievenbus. Gelukkig heb ik een paar vriendinnen die nog steeds die moeite nemen. Bij belangrijke gebeurtenissen in mijn leven of als het even niet mee zit ontvang ik een kaartje met daarin een persoonlijke tekst. Ik word er blij van!

Vandaag steek ik nietsvermoedend mijn hand in de brievenbus en tussen de folders en de krant zit een vrolijke enveloppe met herfstbloemetjes erop. Ik word er nieuwsgierig van, maar ik kan mij bedwingen om de enveloppe open te scheuren. Wat een mooie enveloppe al niet doet! Ik pak netjes een brievenopener en ik ga er zelfs bij zitten om de inhoud te lezen.

De enveloppe komt van de BWPN (Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland) met daarin een uitnodiging in dezelfde stijl dan de enveloppe. Ik ben uitgenodigd voor het VIP Event in Noordwijk. Behalve de locatie, de datum en het tijdstip blijft alles een verrassing. Spannend!

Droom de dag en droom de nacht omarmd door natuur en sprookjespracht

Droom de dag en droom de nacht omarmd door natuur en sprookjespracht.

We kennen de Efteling niet alleen als attractiepark maar natuurlijk ook als sprookjesbos.  Laatst was ik bij een masterclass van de creatief directeur van De Efteling, Olaf Vugts. Olaf streeft ernaar dat gasten van de Efteling hun bezoek waarderen met een 9+. Daarvoor trekt hij samen met zijn medewerkers alles uit de kast. Ook hier ontvang je allerlei persoonlijke berichten na een boeking bij vakantiepark Efteling Bosrijk. Ook Frederiek, die deze dag organiseert, krijgt vooraf een kaartje in de bus om haar succes te wensen bij het event.

Olaf vertelt dat bruidsparen gratis hun trouwrapportage mogen maken in de Efteling. Zij ontvangen daarbij een gratis toegangskaartje om een jaar later op hun huwelijksdag het park te bezoeken.

Kortom maak je eigen sprookje. Het zijn juist de details die het extra bijzonder maken.

Een pareltje

Op bezoek bij Bee On The Loose De bel klingelt in de gang. Ik heb net aan de trekbel getrokken van het huis aan de singel. De deur zwaait open en een vrolijke Bianca van BeeOnTheLoose staat voor mij. De geur van wierook komt mij tegemoet. We hebben elkaar...

De vintage bruiloft

Wat is dat een vintage bruiloft? Het woord “vintage” betekent volgens de encyclopedie: antieke uitstraling hebbend, retro, tweedehands, van een zeer goed jaar. Van een zeer goed jaar heeft waarschijnlijk betrekking op vintage wijn, maar ik vind het ook wel passend in...

Van secretaresse tot weddingplanner.

Vandaag is mijn vriendin Tanja er al twee jaar niet meer. Deze gebeurtenis verandert mijn leven. Door haar vroege overlijden besluit ik mijn leven anders  in te richten. Ik zeg mijn baan als secretaresse op en begin aan de opleiding “Professioneel Weddingplanner”....