fbpx

Love Boat

feb 8, 2019

Love Boat

feb 8, 2019

De “Love Boat”

Als kind maakt mijn moeder mij wakker zodra we ’s avonds met ons schip Rotterdam invoeren. Ze vroeg dan: “Wil je nog lichtjes kijken?” Natuurlijk wilde ik dat! Ik vond al die lichtjes geweldig. Ik zat dan in mijn pyjamaatje naast mijn vader in de stuurhut.

Weddingplanner The Perfect Day

De liefde voor het water zit in mijn genen. Ik ben opgegroeid in een familie van binnenschippers. De Rotterdamse haven is mijn thuis. Maar na een aantal jaren zelf gevaren te hebben koos ik voor een leven aan de wal. Als weddingplanner betrek ik nu graag water bij de bruiloften, die ik mag begeleiden.

Trouwen aan of op het water heeft iets magisch, het voegt altijd iets toe. Van een prachtig terras aan het water tot een huwelijk in een salonboot of, als je van snelheid houdt, zoevend over de Maas in een watertaxi. De mogelijkheden zijn eindeloos…

Maar alles begint natuurlijk met een romantisch huwelijksaanzoek. Valentijnsdag  is daar een mooi moment voor. De haven is een fantastische locatie om het eens anders te doen.  Op 14 februari vaart de Futureland Ferry op de Maasvlakte speciaal voor verliefde stellen. Je vaart langs de nieuwe terminals met al zijn lichtjes en de grootste oceaanreuzen.

Wat denk jij van een boottocht met een uitgebreid romantisch diner met al die duizenden lichtjes om je heen?

Van secretaresse tot weddingplanner.

Vandaag is mijn vriendin Tanja er al twee jaar niet meer. Deze gebeurtenis verandert mijn leven. Door haar vroege overlijden besluit ik mijn leven anders  in te richten. Ik zeg mijn baan als secretaresse op en begin aan de opleiding “Professioneel Weddingplanner”....

Save the date

Vind jij ook dat typisch iets is wat is komen overwaaien uit de USA? Toch kan het handig zijn. Wanneer je trouwt in de vakantieperiode of rond de feestdagen of als je echt zeker wilt weten dat de gasten, die voor jou belangrijk zijn, erbij kunnen zijn. Verstuur de...

Gastblog Foto Wijnands

Graag stel ik Richard Wijnands van Foto Wijnands aan je voor. Richard is een gepassioneerd fotograaf, winnaar van verschillende internationale awards in de fotografie en samenwerkend partner van The Perfect Day. Bij deze blog mag ik een aantal van zijn award winning...