Heb je trouwplannen, maar nog geen trouwlocatie?

Mar 25, 2019

Heb je trouwplannen, maar nog geen trouwlocatie?

Mar 25, 2019

Kom dan woensdag 27 maart 2019 tussen 18.30 uur en 21.00 uur naar de open avond van Lommerrijk aan de Straatweg 99 in Rotterdam.

Je kunt dan met eigen ogen zien wat deze locatie uniek maakt.

Zelf ben ik heel enthousiast over het weidse uitzicht over de Bergse Plas en natuurlijk de mooie witte salonboot “Vrouwe Romein”. Met deze boot kan je als bruidspaar aan komen varen. Dat is nog eens wat anders dan een rode loper.

Op deze avond ben ik er zelf ook en kan ik je van alles vertellen over wat ik voor jullie kan betekenen.

Met een professionele ceremoniemeester kunnen je vrienden en familie volop mee feesten, genieten en dicht bij jullie zijn op jullie huwelijksdag.

Love Boat

De “Love Boat” Als kind maakt mijn moeder mij wakker zodra we ’s avonds met ons schip Rotterdam invoeren. Ze vroeg dan: “Wil je nog lichtjes kijken?” Natuurlijk wilde ik dat! Ik vond al die lichtjes geweldig. Ik zat dan in mijn pyjamaatje naast mijn vader in de...

Een pareltje

Op bezoek bij Bee On The Loose De bel klingelt in de gang. Ik heb net aan de trekbel getrokken van het huis aan de singel. De deur zwaait open en een vrolijke Bianca van BeeOnTheLoose staat voor mij. De geur van wierook komt mij tegemoet. We hebben elkaar nog maar één...

Social media een vloek of een zegen?

Ik wil bruiden helpen het overzicht te bewaren en keuzes te maken die bij hun passen. Keuzes waar ze blij van worden en niet een keuze omdat die van ze verwacht wordt. Dit is moeilijk weet ik uit ervaring, maar ik wil zo graag dat je op die ene belangrijke dag in je...