fbpx

Heb je trouwplannen, maar nog geen trouwlocatie?

mrt 25, 2019

Heb je trouwplannen, maar nog geen trouwlocatie?

mrt 25, 2019

Kom dan woensdag 27 maart 2019 tussen 18.30 uur en 21.00 uur naar de open avond van Lommerrijk aan de Straatweg 99 in Rotterdam.

Je kunt dan met eigen ogen zien wat deze locatie uniek maakt.

Zelf ben ik heel enthousiast over het weidse uitzicht over de Bergse Plas en natuurlijk de mooie witte salonboot “Vrouwe Romein”. Met deze boot kan je als bruidspaar aan komen varen. Dat is nog eens wat anders dan een rode loper.

Op deze avond ben ik er zelf ook en kan ik je van alles vertellen over wat ik voor jullie kan betekenen.

Met een professionele ceremoniemeester kunnen je vrienden en familie volop mee feesten, genieten en dicht bij jullie zijn op jullie huwelijksdag.

Stoere mannen

De Bruidegom

De finishing touch    Toen ik een aantal jaren geleden in de wereld van de bruiloften terecht kwam, had ik geen idee van wat er allemaal mogelijk was.  Daar kwam ik door mijn opleiding bij Weddingplanners International snel achter. Sinds mijn eigen bruiloft bleek er...

The Perfect Day gaat naar de beurs

The Perfect Day gaat naar de beurs. Nee, niet naar de aandelenbeurs hoor! Ik neem deel aan het weddingevent in het Carlton Oasis Hotel in Spijkenisse op 7 oktober 2018. Best spannend! Want dit is voor mij de eerste keer. Gelukkig heb ik om mij heen een paar lieve en...

Sprookjeshuwelijk!

Geloof jij in sprookjes? Tuurlijk! Je maakt er gewoon zelf ééntje. Ik denk dat er geen dag in je leven is waar meer aandacht aan wordt besteed dan aan je huwelijksdag. Begin met het versturen van een “Save The Date” kaart of uitnodiging in de stijl die bij jou en je...