fbpx

Wil jij een 13 in een dozijn bruiloft?

jan 15, 2020

Wil jij een 13 in een dozijn bruiloft?

jan 15, 2020

Wil jij een 13 in een dozijn bruiloft?

Nee, natuurlijk niet!

Nog een beetje slaperig zitten J&C tegenover mij aan de eettafel in het ouderlijk huis van de bruidegom. Het is zaterdagochtend 09.00 uur en samen hebben we een missie.

Het is de bedoeling dat we in de komende uren een ontwerp maken voor hun bruiloft. Ze hebben Pinterest en internet afgestruind, maar ze komen er niet uit. Hoe wordt het nou echt hun bruiloft?

Ik  heb het bruidspaar al twee keer eerder ontmoet en dat is fijn. We zijn dus al een beetje vertrouwd met elkaar. J&C willen graag zoveel mogelijk zelf regelen, maar het ceremoniemeesterschap zal ik voor mijn rekening nemen en nu dus ook deze missie.

Ik vind het spannend want dit wordt mijn eerste “Brain & Bruis” sessie. Ja, dat is de bedoeling! Dat het bruidspaar gaat bruisen van de ideeën! Ik heb een groot schetsblok meegenomen en ben benieuwd of het nog lege witte vel zal worden vol geschreven met onze brainwaves.

Voor dit gesprek heb ik drie uur gereserveerd, maar de tijd vliegt voorbij. Ik vertel over de noodzakelijke zaken, de dingen die je nou eenmaal moet weten als bruidspaar, maar het allerleukste deel is natuurlijk als we het hebben over de persoonlijke details en de sfeer. Het is heerlijk om te zien hoe het bruidspaar “aan” gaat door na te denken over mijn vragen.

Het grote witte vel komt vol met schetsen en lijstjes. Dit was de bedoeling! Ineens zien ze het helemaal voor zich en als ook de bruidegom zegt dat hij het “vet” vindt dan weet ik dat het goed zit. Het bruidspaar is helemaal blij en weet nu waarmee ze aan de slag kunnen.

De bruidegom schreef: “door samen te bespreken wat wij belangrijk vinden en wat ons “ons” maakt kun je een hele complete en typische bruiloft creëren. Zodat onze bruiloft, onze “Perfect day” wordt.”  

Hier hoopte ik op. Ik vind het echt super om bruidsparen te helpen en ze nieuwe inzichten te geven. Wil jij ook een Brain & Bruis sessie ervaren? Maak dan snel een afspraak https://theperfectday.nl/contact/#form

Overigens zijn de bijgeplaatste foto’s van een ander paar want ja, ik moet alles nog geheim houden natuurlijk:-)).

 Photography @biancarijkenbarg_photography

Organisation & Styling @waanzinningtrouwen

Hair & make-up @myrougemakeupartist

Flowers @koningsbloemen

Stationary @maxcript

Planning@waterbruiloft

Kissers@laaurabal @janvandermeijs

 

Anja en Manon

Corona Tijd

Soms heb ik een schop onder mijn kont nodig in deze “Corona tijd”. Alle afspraken in de agenda zijn geannuleerd en bruiloften staan “on hold”. Kon ik in de eerste weken het nog als een soort onverwachte vakantie zien, nu op dag 26 zonder persoonlijk contact met...

Een fijne plek en onverwacht gezelschap

We hebben afgesproken bij “Op Hodenpijl”. Ik vind dit een prettige plek. Ook voor een bruiloft is het een geweldige locatie. Er is een kerkje waar je voor de wet kunt trouwen en de pastorie is nog helemaal  in de oude stijl. ’s Zomers zit je met je voeten in het...

Love Boat

De “Love Boat” Als kind maakt mijn moeder mij wakker zodra we ’s avonds met ons schip Rotterdam invoeren. Ze vroeg dan: “Wil je nog lichtjes kijken?” Natuurlijk wilde ik dat! Ik vond al die lichtjes geweldig. Ik zat dan in mijn pyjamaatje naast mijn vader in de...