fbpx

Corona Tijd

apr 8, 2020

Corona Tijd

apr 8, 2020

Soms heb ik een schop onder mijn kont nodig in deze “Corona tijd”. Alle afspraken in de agenda zijn geannuleerd en bruiloften staan “on hold”. Kon ik in de eerste weken het nog als een soort onverwachte vakantie zien, nu op dag 26 zonder persoonlijk contact met (klein) kinderen, ouders, vrienden en werkrelaties zijn er dagen dat ik mij bij elkaar moet rapen.

Anja aan de Oude Maas bij Spijkenisse

Vandaag startte ik mijn dag met nieuwe moed. Samen met mijn lief stap ik op de fiets en rijden we heerlijk in de zon langs de Oude Maas naar het centrum. We halen een visje op de markt en vers brood bij de bakker en even kan ik net doen of alles gewoon is. Al houd ik de 1,5 meter regel natuurlijk wel goed in de gaten.

Tijdens onze fietstocht komen we langs een 55+ huis en daar vrolijkt een zanger de boel een beetje op en vermaakt de bewoners. Wat een gaaf initiatief! Bij aankomst in ons eigen appartement hebben wij ook een vrolijke jongen met gitaar voor onze flat, die ons verblijdt met Hollandse meezingers, maar ook New York van Frank Sinatra voor ons speelt.

Ik realiseer mij dat het eigenlijk gewoon een gezellige dag is. Fijn! Ik ben er weer bovenopJ en kan er weer even tegen. Terwijl de muzikant zijn spullen pakt, luister ik naar de Business Talk podcast van Pieter Henzen van PUURST. Pieter vertelt over het aanzetten van zijn dankbaarheidsradar.

Er is natuurlijk heel veel om dankbaar voor te zijn. Als ik de berichten hoor over toeristen in Spanje en Marokko, die alle mogelijke moeite moeten doen om naar huis te kunnen komen. Dan ben ik zo blij dat ik thuis mag zijn, in mijn eigen bed kan slapen, de kraan open kan draaien en onder de douche kan staan. Ik een heerlijke cappuccino kan drinken en de krant uit de brievenbus haal. En dat mag ik dan ook nog allemaal samen met mijn lief beleven. Eigenlijk schaam ik mij een beetje voor mijn zware gemoed van de laatste dagen.

Anja en Manon

Toch kijk ik erg uit naar persoonlijke ontmoetingen zoals op de foto samen met collega weddingplanner Manon bij het Delta Hotel. Van een 1,5 meter maatregel hadden we toen nog nooit gehoord.

Hoe beleef jij de Corona tijd?

Stoere mannen

De Bruidegom

De finishing touch    Toen ik een aantal jaren geleden in de wereld van de bruiloften terecht kwam, had ik geen idee van wat er allemaal mogelijk was.  Daar kwam ik door mijn opleiding bij Weddingplanners International snel achter. Sinds mijn eigen bruiloft bleek er...

Sprookjeshuwelijk!

Geloof jij in sprookjes? Tuurlijk! Je maakt er gewoon zelf ééntje. Ik denk dat er geen dag in je leven is waar meer aandacht aan wordt besteed dan aan je huwelijksdag. Begin met het versturen van een “Save The Date” kaart of uitnodiging in de stijl die bij jou en je...

Heb je trouwplannen, maar nog geen trouwlocatie?

Kom dan woensdag 27 maart 2019 tussen 18.30 uur en 21.00 uur naar de open avond van Lommerrijk aan de Straatweg 99 in Rotterdam. Je kunt dan met eigen ogen zien wat deze locatie uniek maakt. Zelf ben ik heel enthousiast over het weidse uitzicht over de Bergse Plas en...