fbpx

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Een Ceremoniemeester kiezen

Wie wordt jullie ceremoniemeester? Misschien wil je een goede vriendin vragen of je broer of zus. Maar hoe gaat dat dan? Hebben zij wel eens vaker een bruiloft georganiseerd? Hier in Nederland wordt het vaak als een erebaan gezien, maar het is best een pittige klus.

Een ceremoniemeester is onmisbaar op je huwelijksdag. Hij/zij ontvangt de gasten, zorgt dat alles klaar staat, heeft contact met alle leveranciers, is het aanspreekpunt voor de gasten, houdt de tijd en het draaiboek in de gaten en is troubleshooter.

Om ervoor te zorgen dat iedereen die je lief is kan genieten van jullie trouwdag en naar hartenlust mee kan feesten zonder stress, is het uitbesteden van het ceremoniemeesterschap geen gekke gedachte. Ook dat neem ik graag voor mijn rekening.

Geniet, met z’n allen

Het uitbesteden van het ceremoniemeesterschap is zo gek nog niet. Zo kan iedereen die je lief is genieten van jullie trouwdag en feesten zonder stress. De taak van ceremoniemeester neem ik graag voor mijn rekening, ik zorg met kunde, plezier en passie voor een onvergetelijke dag.

Om elkaar te leren kennen vindt tijdig, maar tenminste twee maanden voor de bruiloft, een kennismakingsgesprek plaats. En daarna:

  • bespreken we alle details met betrekking tot de trouwdag
  • voeren we samen de laatste detailbespreking bij de trouwlocatie
  • check ik de afspraken met alle overige leveranciers
  • stel ik een gedetailleerd draaiboek op
  • ben ik het aanspreekpunt voor gasten, leveranciers en locatie
  • begeleid ik jullie huwelijksdag en zorg ik voor een onvergetelijke en zorgeloze dag!

Slim!

De taak van ceremoniemeester is niet iets wat je zo maar even erbij doet, net als bij weddingplanning komt meer kijken dan je denkt. Slim als je bent besteed je het ceremoniemeesterschap uit aan The Perfect Day. 

Binnen het ceremoniemeesterschap kan ik diverse taken voor jullie uitvoeren. Iedere builoft is uniek. Daarom maak ik voor jullie een offerte op maat. Mijn uurloon is €75,00 inclusief BTW en exclusief reis- en parkeerkosten.