fbpx

Ervaringen met The Perfect Day

Ervaringen met The Perfect Day

Je hebt de bruiloft van Nicole echt rete strak geregeld. Je had overal goede ideeën en je hebt het helemaal naar hun wensen uitgevoerd.

Op de dag zelf was je op de juiste plaatsen zonder erg aanwezig te zijn. Super knap vond ik dat.

Dus ehh…. Je zou een aanwist voor elke bruiloft zijn.

Astrid

Moeder van bruid

In de brei aan mogelijkheden helpt Anja je prioriteiten te stellen, overzicht te creëren en denkt ze aan allerlei praktische dingen.

Ze kan ook plannen. Anja draait nergens omheen en is heel praktisch.

Nette

The Singing Driver

Voor de tuinbeurs 2019 hebben wij de hulp ingeroepen van Anja, van the perfect day. Van 21 t/m 24 Februari heb ik op de tuinbeurs gestaan met een eigen stand.

Omdat ik dit nog nooit eerder had gedaan en niet wist wat me allemaal te wachten stond, hebben we de hulp van Anja ingeroepen. Ik wist, uit betrouwbare bron, dat zij een goede planner is in allerlei oppervlakken. Ze heeft ons super geholpen bij het maken van een totaal plan.

Van alle voorbereidingen, de inkoop van alle benodigde materialen, huren van aanhanger, vervoer, stand plaatsen, folders bestellen, beursbezetting voor alle beursdagen tot aan de opvang van onze dochter aan toe, heeft zij een planning gemaakt.

Ook heeft zij voor contactformulieren gezorgd, die we netjes in een presentatiemap kregen aangeleverd. Iets waar wij zelf niet aan hadden gedacht, maar zakelijk gezien wel erg handig is.

Mede dankzij haar hulp en inzet is het een erg geslaagde beurs geweest!

Bedankt Anja!

met vriendelijke groet,

Dennis Bos, Bos Tuin & Staal

PS, volgend jaar weer?

Fiona & Dennis Bos

Bos<br /> Tuin & Staal

Het oriënterende gesprek was heel erg prettig om te doen. Omdat wij veel zelf willen regelen en weinig ervaring hebben op dit gebied is het erg prettig hulp te krijgen.

Tijdens dit gesprek hebben we heel veel duidelijkheid gekregen wat er precies allemaal nog geregeld moet worden. Een aantal van deze zaken zouden niet in ons opgekomen zijn. 

Ook hebben wij een thema besproken voor onze trouwerij. Samen kom je op hele goede ideeën waar je zelf niet aan gedacht zou hebben.

Door samen te bespreken wat wij belangrijk vinden en wat ons “ons” maakt kun je een hele complete en typische bruiloft creëren. Zodat onze bruiloft, onze “Perfect day” wordt.  

Joram

Bruidegom

Op 12 mei 2018 hebben Anja van The Perfect Day en ik (Shiela van Waanzinnig Trouwen) onze eerste samenwerking gehad op de bruiloft van E&D.

Een bruiloft op twee locaties incl. styling vergt zeker extra handen. Maar belangrijk is dat deze samenwerking ook vlekkeloos verloopt en dat was zeker het geval.

We vullen elkaar goed aan en vormen een perfect team.

Dank je wel Anja voor je hulp, je inzet en de fijne samenwerking! 

Shiela<br />

Waanzinnig Trouwen

Anja, bedankt voor het organiseren van een super geslaagde surprise party gisteren. Niets ontsnapte aan jou aandacht. Je hebt ons echt ontzorgd.

Graag maken we weer gebruik van jouw inzichten en organisatietalent in de toekomst.

Nogmaals dankjewel.

Ellen van Son

Wij zijn ontzettend blij met jou!

Bedankt voor al je harde werk en inzet!

We hebben een prachtige dag gehad!

Nicole en Jan-Willem

Bruidspaar